FASHION HOUSE Group aniversează 10 de ani de activitate de succes

FASHION HOUSE Group sărbătoreşte astăzi a 10-a aniversare. Încă de la deschiderea în 2004 a primului Centru FASHION HOUSE Outlet Centre în Sosnowiec, compania a devenit cel mai mare dezvoltator şi operator de outlet de pe pieţele CEE şi din Rusia.

– Sunt mândru să spun că în ultimul deceniu FASHION HOUSE Group a reuşit să deschidă sectorul outlet pe trei pieţe cheie din regiunea ECE –  a declarat  Patrick Van Den Bossche, Director general al FASHION HOUSE Group. –  Acest lucru a fost posibil datorită muncii asidue depuse de echipa noastră fantastică şi de încrederea dăruită nouă de către partenerii noştri de afaceri.   În ultimii 10 ani FASHION HOUSE Group a dezvoltat sub marca FASHION HOUSE Outlet Centre cinci scheme de succes, amplasate în Polonia (Sosonowiec, Varşovia, Gdańsk), România (Bucureşti ) şi Rusia (Moscova). Pe o suprafaţă totala închiriabilă de aproape 100.000 mp, Centrele comerciale FASHION HOUSE Outlet Center oferă peste 250 de branduri naţionale şi internaţionale de renume la preţuri mai mici cu 30-70% decât preţurile iniţiale, în clădiri cu o temă arhitecturală unic. În fiecare an, peste 10 milioane de clienţi aleg Centrele comerciale FASHION HOUSE Outlet Center ca destinaţie de cumpărături. Conceptul de centru FASHION HOUSE Outlet este foarte apreciat nu numai de clienţi, ci, şi de investitori – în 2007-2008 Fondul Proprietatea II din Polonia, administrat de Peakside Polonia Management, a dobândit toate cele trei Centre comerciale FASHION HOUSE Outlet Center din Polonia.   FASHION HOUSE Group are o istorie dovedită în deschiderea şi dominarea sectorului de outlet pe pieţele emergente. După succesul din Polonia şi România, compania a deschis în iunie 2013 Centrul comercial FASHION HOUSE Outlet Centre din Moscova – primul centrul de acest tip complet închis şi profesional administrat din Rusia.   FASHION HOUSE Group dezvoltă nu doar centre de tip outlet, dar, de asemenea, este specializat în gestionarea acestora. În calitate de furnizor de servicii de gestionare şi de operare FASHION HOUSE Group se mândreşte cu un portofoliu impresionant care include toate centrele comerciale FASHION HOUSE Outlet din Polonia, România şi Rusia şi mai multe locaţii de marcă non-FASHION HOUSE din Europe, inclusiv Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Republica Cehă.   – Anul acesta a înregistrat încă un an de succes din istoria FASHION HOUSE Group, ceea ce dovedeşte expertiza excelentă a echipei noastre şi vasta experienţă în domeniul dezvoltării şi administrării centrelor de tip outlet –  a declarat Brendon O’Reilly, Director General al FASHION HOUSE Group. –  Vom intra în următorul deceniu, cu optimism şi entuziasm, un deceniu în care vom continua să ne extindem şi să căutăm oportunităţi de investiţii interesante.   În anul 2015 vom inaugural deschiderea centrului comercial FASHION HOUSE Outlet Centre în St Petersburg, prima schemă de acest gen din oraş. Convenabil amplasat pe şoseaua de centură principală, centrul întins pe 20.000 mp va găzdui 120 magazine, o zonă de restaurante şi o parcare pentru for 1.050 vehicule.   Portofoliu:

Centrul comercial  FASHION HOUSE Outlet Centre din Sosnowiec  întins pe 16.800 mp s-a deschis în 2004. Acest prim centru deschis în sudul Poloniei oferă clienţilor 100 de magazine de tip outlet şi o parcare pentru peste 1.200 de vehicule. În 2008 schema a fost dobândită de Fondul Proprietatea II din Polonia, gestionat de Peakside Polonia Management.

Centrul comercial FASHION HOUSE Outlet Centre din Gdañsk, în prezent singurul centru de tip outlet din nordul Poloniei, se mândreşte cu un design arhitectural unic, făcând referire la un sat tradiţional pescăresc cu propriul far. Schema are un GLA de peste 16.600 mp şi găzduieşte peste 100 magazine şi un spaţiu de parcare pentru 800 vehicule. Centrul outlet se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor – atât la nivel local cât şi pentru 1,5 milioane de turişti care vizitează anual regiunea de coastă. Din 2008 schema este în proprietatea Fondul Proprietatea II din Polonia, gestionat de Peakside Polonia Management.

Cu o suprafaţă GLA de 17.300 mp şi spaţiu de parcare pentru 1.000 vehicule, centrul  comercial FASHION HOUSE Outlet Centre din Varşovia (Piaseczno)  este unul dintre cele mai mari centre şi de succes de tip outlet din regiunea ECE, graţie unei combinaţii perfecte la nivel naţional şi internaţional, de mărci de largă distribuţie şi branduri de lux. În 2007 Fondul Proprietatea II din Polonia, gestionat de Peakside Polonia Management a dobândit schema.

Centrul FASHION HOUSE Outlet Centre din Bucureşti Vest, a deschis în 2008, a fost prima schemă de magazine de tip outlet în România. Centrul oferă un GLA de 20.000 mp şi găzduieşte peste 60 magazine, un spaţiu pentru restaurante şi un spaţiu de parcare pentru peste 2000 vehicule. Deschiderea acestei scheme a marcat lansarea unui concept cu totul nou de centre de tip outlet situate în parcuri de retail mai mari, care s-au dovedit a fi de succes.

Centrul comercial FASHION HOUSE Outlet Centre din Moscova s-a deschis în iunie 2013 ca prima schemă complet închisă şi gestionată în mod profesionist de acest tip din Rusia. Pe suprafaţă de 28.640 mp oferă clienţilor 165 magazine, un spaţiu pentru restaurant şi loc de joacă pentru copii cu spaţiu de parcare pentru 1800 vehicule. Dimensiunea, amplasarea şi mixtul de firme locatare, fac din acest centru o destinaţie importantă pentru cumpărături.

Proiecte în dezvoltare:

Centrul comercial FASHION HOUSE Outlet Centre din St Petersburg, cu o suprafaţă închiriabilă (GLA) de 20.260 mp, va găzdui 120 unităţi de magazine, cafenele şi restaurante, loc de joacă pentru copii şi loc de parcare pentru 1.050 vehicule. Tema arhitecturală se referă la Amsterdam şi Ţările de Jos, cu care oraşul St. Petersburg are legături comerciale şi culturale de secole. Deschiderea publică este planificată pentru anul 2015.

Read More:

FASHION HOUSE Group investește €52 de milioane pentru deschiderea primei faze a centrului outlet din St. Petersburg în acest an

FASHION HOUSE Group continuă lucrările de construcție pentru FASHION HOUSE Outlet Center 
St Petersburg.

FASHION HOUSE Outlet Centre Moscova– rezumat al 2018 si al primului trimestru din 2019
29 aprilie 2019

FASHION HOUSE Outlet centre, deținut de către Fashion House Group a înregistrat rezultate financiare în creștere. Vânzările, cifrele de trafic și ratele de conversie sunt marcate de creșteri.

Rezultate în creștere pentru FASHION HOUSE Outlet Centre București în 2017: +10% în vânzări, mai mult de 7 din 10 vizitatori cumpără
28 Martie 2018

FASHION HOUSE Outlet Centre București a înregistrat în 2017 un nou an cu rezultate foarte bune, concrezizat în cele mai bune rezultate de business din ultimii șapte ani.

FASHION HOUSE Outlet Centre București închiriază 1.285 de metri pătrați
5 februarie, 2018

FASHION HOUSE Outlet Centre București, primul centru comercial profesionist de tip outlet din România, are parte de un început de an excepțional